luni, 24 ianuarie 2011

Tovarăşu Nimi dispri Nică

De vineri seara pînă az a trecut un milion de ani. În primii 300 de mii Iepurii o dansat, o băut, o mîncat (şi trebu şi şi nu), o făcut stenka na stenku i tak dalee. Unu din iepuri şia vzarvit mozgu foarte tare şi so dus să oblojască rănile cu filme, mai bine zis blockbastere, sau govnofilme, sau cetăţeanu nimi dispri nică... ca mozgu să se atcliucească polnostiu. După prosmotr, nu în perspectivă imediată da imeea v vidu, iepurele a decis să ronţăie cîte ceva despre filme şi ne-filme, adică să scrie, cu sînjili di sub unghiua labelor din faţă.

Mr. Nobody - Tovarăşu nime
Pe Jared Leto nu-l salvează faptul că a jucat în Requiem по мечте şi are familia letneaia. Mr. Nobody îi la fel de neponeatnîi ca şi 30 seconds to Mars, aşa zisa trupă în care goloseşte krasavcegu. Mai pe scurt un film despre un nime care nu înţeleji nică, mi se pare că nişi Jared na înţeles dispri şii kinou ista.
Skyline - Linia de Schi
Nişte extratereştri schiază linii albastre cu luminiţe din cosmos. Lumina albastră e foarte surovaia. Tăţ mor, chiar dacă tipa este o nadejde pe final.
Enter the Void - Întrarea în VID
Nu ştiu cum nu nii îndămînă sî scriu aişi despre kino-u ista. altă datĂ.
RED - Krasnîi
Boeviku cu Bruce Willis, Morgan Freeman şi John Malkovic ave să fie uitat dacă nu era finalu. URA! Americoşii ştiu măcar că-n Moldova îi iadernaia voina.



3 comentarii:

  1. who da fuck is Leto?
    mr nobody - kikat cu apa rece

    vnature Nica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Skyline - 90 minute de viață pierdută...
    și m-am pavidit eu după posterul ăsta și după trail-er... puteam să mă rezum doar la trail-er, oarecum nimic altceva mai spectaculos nu am văzut.

    RăspundețiȘtergere