marți, 5 ianuarie 2010

EUROCONDOM 2010 Norvegia

Probabil nu există un concurs mai neînsemnat pentru Europa şi mai important pentru Fostu Sovoc decat Eurovision-u. Daca europenii trimit la concurs dansatori si interpreti de prin pub-uri si cabaret-uri, atunci Sovocii, şi mai ales noi moldovenii, ne scremem an de an pentru a trimite crema natiunii la "cel mai extraordinar de prestigios de international festival de cea mai tare muzica posibila din univers"!!!!!
A participat vreodata la Eurovision Iron Maiden, MAdonna, Depeche Mode, Bjork, Radiohead...? Pula, pentru că muzica adevărată nu are nevoie de votări, insinuări, scandaluri şi euro-prosperitate... епте, am dat-o pe arătură.

Lista participantilor de anul asta, aranjata frumos pe site-ul TRM si inconjurata de sponsori ma face sa cred ca sunt paranoic. Chiar m-a cuprins o groaza animalica de la vazul si auzul unor capodopere. E mai rau decat la o nunta pe casetofon Maiak. E полностью безвыходное положение ornamentata cu mutre de banditi, gay, copii, şmecheri şi существа неопределенного пола. Pe cine trimiteţi la Eurovision băi?

3 comentarii: