miercuri, 10 octombrie 2012

Bucuria de a fi moldovean


Eu îs bucuros că nu m-am născut finlandez. Ei beau votcă cu halbele în fiecare vineri şi sâmbătă, după care chică pe jios, se pişă peste tot şi încă şi cred că la dânşii undeva trăieşte Santa Claus. 
Eu îs bucuros că nu m-am născut japonez. Japonezii se îmbracă ca debilii. La ei se întâmplă до хуя cutremure. Cutremurele se întâmplă de atâta că ei toţi îs dalbaiobi şi nu cred în Dumnezeu. Cutremurele se întâmplă de atâta că la ei îs до хера transvestiţi, gomici, lesbiene şi alţi perverşi sexuali. Iaca Dumnezeu şi îi pedepseşte.
Eu îs bucuros că nu m-am născut englez. Ei dughesc pivă ca jitele, ascultă не понятный rock'n'roll şi sunt conduşi de o тёлкэ.
Eu îs bucuros că nu m-am născut american. Eî toţi îs graşi, proşti, au nişte legi tâmpite şi un preşedinte nigger.
Eu îs bucuros că nu m-am născut italian. Ei mănâncă numai macaroane şi când fac nunţi practic nu pun nică de mâncat şi de băut.
Eu îs bucuros că nu m-am născut francez, ei mănâncă melci şi broaşte şi pictează o хуйня care numai lor le place.
Eu îs bucuros că nu m-am născut spaniol, la ei îi criză.
Eu îs bucuros că nu m-am născut neamţ, ei lucrează ca debilii şi au cea mai stîlcită limbă din lume.
Eu îs bucuros că nu m-am născut arab. Ei nu se spală şi de la dânşii pute.
Eu îs bucuros că m-am născut moldovean. Moldovenii se îmbracă стильно şi au mai multe Mercedesuri decât nemţii. Moldovenii fac cele mai frumoase nunţi şi cumătrii. Moldovenii nu se gândesc mult şi sparg ебала diferitor degeneraţi care se îmbracă ca japonezii. Moldovenii umblă la biserică şi cred în Isus, unicul Dumnezeu adevărat. Moldovenii îs printre puţinele popoare care vor nimeri în rai.

5 comentarii: